Kokki ja kalastaja, osa 1

Kalapaikoilla ohjelmasarjasta tuttu kalastusopas Harri Hotti ja keittiömestari (Eräkokki) Tapio Kangas yhteisvoimin lähtevät kimpassa kalalle ja vesiltä, saaliin kera, siirrytään keittiön puolelle. Herrojen keskinäinen sanailu ja kuittailu ovat ohjelman parasta antia. Vesillä oltaessa valtikka on luonnollisesti Harrin käsissä ja kun siirrymme keittiön puolelle, on valtikka siirtynyt Tapsan kouriin. Tapio keskittyy imemään kaiken tiedon kalastuksesta ja Harri taasen oppii koko ajan lisää ruoan valmistuksesta. Katsojalle ohjelma tarjoaa oivallisen ikkunan todelliseen lähiruokaan. Onko parempaa ja tuoreempaa kalaa kuin itse pyydetty ja saman tien valmistettu? Ruokien reseptit tulevat kattamaan niin arki kuin juhlapöydätkin. Tämä ohjelmasarja tarjoaa samassa paketissa oivallista viihdettä sekä asiaa sopivasti sekoitettuna!