Mainostajalle

TERVETULOA KANAVALLE!

UlkonaTV on verkossa toimiva videosisältöihin keskittyvä kanava. Sen pääfokus on kaikessa ulkona tapahtuvassa liikunnassa ja retkeilyssä, sekä niihin saumattomasti liittyvissä taidoissa, välineissä ja varusteissa. Kanava on suunnattu ulkona liikkuville sekä luonnosta ja elämyksistä kiinnostuneille katsojille.

Haluamme tarjota UlkonaTV:n avulla ulkoiluharrastajille ja luontoihmisille mahdollisuuden nauttia, innostua sekä saada ajankohtaista tietoa uusista ja kiinnostavista kohteista, tuotteista ja palveluista. Tuomme luonnon tarjoamat mahdollisuudet helposti ja mieleenpainuvasti harrastajien ulottuville ja autamme yrityksiä kertomaan tuotteista ja palveluista avoimesti ja läpinäkyvästi.

Tarjoamme UlkonaTV -kanavalla kiinnostavia pisteohjelmia ja myös useamman jakson ohjelmasarjoja. ”Ohjelmavirtamme” on TV-kanavan omainen, tarjoten laadukasta videosisältöä television keinoin.

YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

UlkonaTV:n yhteistyökumppanina tarjoamme yrityksellesi kattavan sisältöpaketin, jota voit hyödyntää monipuolisesti kaikkialla verkossa ja sosiaalisen median palveluissa sekä fyysisissä asiakaskohtaamisissa herättämään muistijälkiä ja kiinnostusta tuotteitasi ja/tai palvelujasi kohtaan.

UlkonaTV:n tuotannot – mainosfilmien sijasta oikeaa toimintaa!

UlkonaTV:n tuotantojen pääsosassa ovat eri ulkoilumuodot, -lajit ja aktiiviliikkuminen. Luontevana osana ohjelmasarjoja ovat erityisesti harrastustuotteet, varusteet ja ulkoiluvälineet . Tuotteet ja palvelut nostetaan esille osana UlkonaTV:n ohjelmavirtaa.

Tuotteiden ja palveluiden ominaisuudet ovat näkyvästi esillä ohjelmissa, niitä käytetään ja käyttöä opastetaan. Lisäksi ohjelmissa käytetään tuotteita tuotesijoittelussa ja yrityksen brändi/logo voidaan tuoda esille ohjelmasarjan alussa ja voidaan myös näyttää kiinteänä ruudun yläkulmassa läpi ohjelman. UlkonaTV:n tuotannoissa tuotteet ja palvelut sijoitetaan aina vain lajiin ja sisällöllisesti sopiviin ohjelmiin – asiaankuuluvalla ja informatiivisella tavalla.

Alla lainauksia katsojapalautteesta Normark Suomi Oy/ Wihuri Oy Power Product yhteistyöstä UlkonaTV:n Kalapaikoilla -ohjelmasarjasta, joka on toteutettu tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa:


”Suuret kiitokset todella laadukkaista kalastusohjelmistanne. Oli ilo katsoa ohjelmia, joissa perusasiat oli tehty juuri oikein. Ohessa listaa asioista mitkä oli tehty poikkeuksellisen hyvin:

+ paljon itse kalastamista = vieheiden uittoa

+ asiantuntevaa opastusta ja oikeasti uutta ja ajanhermolla olevaa juttua

+ rauhallista kuvausta ja maltillista leikkaamista.”

”Minulle kulkeutui vasta hiljattain tieto kyseisestä sivustosta ja täytyy todeta, että aivan mahtava paikka!! Etenkin Harri Hotin kalastusvideot on täyttä timanttia!! Jatkakaa ihmeessä samaa rataa!!”

”Kiiti kanavastanne. Harri Hotin pätkät ovat kaikki hauskaa katsottava, miehen leppoisa ja asiantunteva tyyli tekee hänestä hyvän ruutupersoonan. Homma oltaisiin voitu pilata tekemällä ohjelmasta Rapalan mainosvideota (Hottihan on Rapalan leivissä), mutta fiksusti tätä ei olla haluttu korostaa liikaa. Tuotesijoittelun sijaan on pysytty toiminnassa, kiitos siitä. ”UlkonaTV aloitti toimintansa 2011 ja on saavuttanut jalansijansa aktiiviharrastajien parissa. Vuonna 2016 UlkonaTV hakee vahvaa tunnettuuden kasvua ja erityyppisiä yhteistyökumppaneita ulkoiluun, retkeilyyn, seikkailuun, luontoon ja matkailuun liittyviin ohjelmasarjoihinsa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää UlkonaTV:n tuotannoista.